Opkoper voor partijhandel

Bent u een opkoper en geïnteresseerd in de inkoop van restpartijen, zoals:

  • partijhandel 
  • kantoormeubelen
  • magazijninrichting 

 

OPKOPER PARTIJHANDEL

Bij Restpartijtekoop.nl vindt u een uitgebreid opkoop aanbod partijgoederen, bestaande uit overvoorraden, restpartijen, winkeldochters en goederen afkomstig uit faillissementen. De partijgoederen die wij aanbieden zijn doorgaans eenmalige partijen met nieuwe producten.

Restpartijtekoop.nl verkoopt partijgoederen in grote aantallen aan andere opkopers, bedrijven, handelaren, marktkoopmannen en andere wederverkopers. Al onze partijen zijn voorradig en altijd snel uit te leveren.

 

OPKOPER KANTOORINRICHTING

Kantoormeubilair nodig? Restpartijtekoop.nl & Magazijn biedt een complete inrichting voor uw kantoor. Wij leveren zowel nieuwe als gebruikte kantoor meubelen of een combinatie van nieuw en gebruikt. Voor ieder budget kan Restpartijtekoop.nl & Magazijn voor een passende inrichting zorgen. Onze bedrijfsmeubelen zijn met zorg geselecteerd. Restpartijtekoop.nl beschikt over een grote voorraad kantoor meubilair, daarnaast stunten wij regelmatig met hoge kortingen, korting tot wel 50%. Houd onze website in de gaten of bekijk onze kantooraanbiedingen.

 

OPKOPER MAGAZIJNINRICHTING

Restpartijtekoop.nl is uw (opkoop)partner voor uw complete inrichting van uw magazijn, opslag- en/of archiefruimte. Hierbij moet u onder andere denken aan palletstellingen, legbordstellingen, grootvakstellingen, draagarmstellingen, autbandenstellingen, haspelstellingen en bakkenstellingen. Maar ook alle accessoires en overige magazijnbenodigdheden, zoals bijvoorbeeld houten pallets in alle soorten en maten. Vele bedrijven gingen u voor en plukken nog steeds de voordelen van onze unieke combinatie. 

 

Blijf op hoogte via onze Opkoop Alert 

Het is handig voor opkopers zoals u wanneer u zich aanmeldt voor onze opkoop alerts. U krijgt dan een E-mail en/of WhatsApp alert wanneer er een geschikte partijhandel beschikbaar is in uw categorie.

 


Vragen als opkoper?

Bij Restpartijtekoop.nl vindt u een uitgebreid aanbod partijgoederen, bestaande uit overvoorraden, restpartijen, winkeldochters en goederen afkomstig uit faillissementen. De partijgoederen die wij aanbieden zijn doorgaans eenmalige partijen met nieuwe producten.

Heeft u vragen als opkoper dan kunt u ons altijd contacten via ons contactformulier