Restpartij te koop » Over ons

Over ons

Met onze ervaring staat Handelsonderneming Restpartijtekoop.nl aan de top als inkoper én verkoper. Actief met het in- en opkopen van inventarissen, overtollige voorraden, faillissements- en partijgoederen en horeca-inventaris. Zowel het inkopen als het verhandelen van restpartijen vindt plaats op internationaal niveau.

GEEN PROJECT TE GROOT OF TE GEK

Wij durven elk project aan. Of het nu gaat om het inrichten van een klein kantoor of een bedrijf met 700 werkplekken. Maar ook de in- en verkoop van 100 pallets partijgoederen of 3.000 pallets handel. En een faillissement van een klein kantoor of een grote fabriek. Restpartijtekoop.nl koopt alles voor eigen rekening en risico en heeft een uitstekend netwerk om goederen nationaal en internationaal te verkopen. Regionaal staan wij bekend als verkoper van pallets, kantoormeubilair en magazijninrichtingen, zowel nieuw als jong gebruikt.

Iets waar wij trots op zijn, is dat wij blijven inspelen op veranderingen in de markt en de verschillende disciplines blijven ontwikkelen. Daardoor zijn wij niet afhankelijk van één bepaald onderdeel waar het bedrijf goed in is. Met als resultaat dat wij een financieel gezond bedrijf zijn en blijven. Zo kan Restpartijtekoop.nl alles aan en dóet ook alles.

 

Neem voor vragen of het aanbieden van partijhandel contact met ons op.